CAZARE BUSTENI!

Pentru cazare va punem la dispozitie 34 de camere matrimoniale la hotel – cabana Gura-Diham, dotate cu televizor, cablu tv, internet, frigider.
Camerele au bai proprii, beneficiaza de caldura si apa calda non-stop.

Pentru preturi, oferte de grup si alte detalii va rugam sa ne contactati!

IN COMPONENTA COMPLEXULUI “CABANA GURA-DIHAM” MAI FACE PARTE SI VILA BRADET CLASIFICATA CU 4 STELE.

Sora mai mica a cabanei Gura-Diham, pensiunea Bradet va ofera locatia perfecta pentru a va petrece vacanta alaturi de familie si prieteni, in intimitatea care o doriti pentru a va destinde si calma simturile intr-un peisaj frumos de munte. Amplasata la poalele muntilor Bucegi, pe drumul ce duce spre cabana Gura Diham, intr-o zona linistita, ferita de zgomotul si agitatia orasului, pensiunea Bradet va ofera conditii de cazare deosebite, fiind clasificata cu 4 stele.
     Pensiunea pastreaza o arhitectura unica in zona, in stil german, perfecta pentru cazare Busteni.
Cele 11 camere matrimoniale dispun de toate dotarile specifice unei pensiuni de 4 stele: bai proprii, moderne, (dotate cu cabine de dus, uscator de par), televizor, cablu tv, internet, aer conditionat, frigider.
Pensiunea dispune de restaurant, mobilat modern, cu o capacitate de 25 locuri.Bucataria mobilata si utilata complet sta la dispozitia clientilor dar, la cerere, putem pune la dispozitie meniuri a la carte preparate de bucatarul pensiunii.
De asemenea, atunci cand vremea permite, foisorul si gratarul amenajat in curtea pensiunii va stau la dispozitie.Facilitati cazare: frigider in unitate, internet wireless, gradina/curte, acces la bucatarie, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese.Facilitati camere: frigider in camera, uscator de par, baie in camera, camera cu TV.